CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, January 31, 2016

From Taiping With Love....



Assalamualaikum

Last week, mama ke Taiping... bercuti????
Ermmm tiada maknanya tau....

Mama pergi kerja laaa...

Bestnya makan-makan kat Taiping ni...
Sebab masa tak mencukupi...mama dan ofismate ke beberapa tempat je..tu pun lepas waktu kerja..

Tempat wajib macam Taman Tasik Taiping, Clock Tower tu pegi la kejap...hihi...check point je..tanda mai Tepeng...hihi


Ada macam kat oversea tak????

Haha..verangannn....


Ya Allah...Taiping ni memang syurga makanan..
Try mana yang sempat je....


Sempat la try Mee Udang Mak Jah kat Kampung Menteri, Kuala Sepetang...tq KPDNKK Taiping..sudi belanja....awesome......



Pergi Pasar Larut Matang (rasa dah betul) makan pula Satay Basri ni.... sedap jugak...haha... kemudian tapau Combat Mee Goreng Ayam...mamak style ni.... ya Allah banyak sgt RM6.00 boleh makan 2 orang...


Ni pulak Kuey Teow Doli...ni tragis sikit sbb tak jumpa asalnya...so bila frust...kami pun ke PAsar Penjaja dekat Balai Bomba..makan la Yong Tau Fu dan Popia Basah... 
dok fikir nak makan apa ye...kawan mama pulak tak puas hati..terus Google Image Restoran Doli ni... akhirnya jumpa...lol kami tadi belok kiri..rupanya restoran tu belok kanan... Google Maps pun salah...huhuhu
Dah rezeki kami bertemu jodoh ngan Kuey Teow Goreng yang famous sejak tahun1983 ni.... 

So far..Taiping is cool...tak pegi pun Zoo Taiping...macam tak best if anak2 takde..lagipun mana la ada masa...hihi

Alhamdulillah rezeki ke Taiping... moga ada peluang ke tempat lain pula...

Till we meet again....babai...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan