CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, September 6, 2015

Selamat Hari Lahir Mama

Assalamualaikum

Throwback entry...ngeh3x

This year.. mama dah 33 tahun..
hihi...
dah tua la sayang.

Alhamdulillah diberi kesempatan utk bersama dgn papa,anak3 dan family..

Birthday mama pada 30 Ogos
so dekat ngan hari merdeka..so senang la nak balik..cuti byk sikit..gini la hidup org di perantauan..dok mengira cuti je..hihi

So hari tu papa bawa mama g jln2.papa minta cuti..keh3x.. tq sayang...

Happy birthday to me.. tq pada arwah mek (al-Fatihah) dan ayah..sbb menjadi malaikat yg melahirkan mama ke dunia ini..

semoga tahun menjadi tahun yg penuh keberkatan kpd mama dan famili dan seluruh umat Islam semua..






Tq papa for the card and gift..mama betul2 tak sangka..love u so much..

Semoga kasih sayang dan cinta kita kekal buat selamanya...semiga hidup kita sentiasa diberkati Allah..



2 comments :

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

saly said...

As'salam simplemama ..
happy birthday mama.. walo dh bln 11 ni sy ucp hihi..
Eh kite sma umur laa..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan