CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, August 11, 2014

Selamat hari raya!!!

Salam....
Eh...rupa2 nya mama belum wish officially 'SELAMAT HARI RAYA' kat wilayah simplemama ni...
So....selamat hari raya semua...sorry if ada kekurangan dan ada tulisan mama yg merobek jiwa nan suci korang..itu tak disengajakan...
Mama hanya insan biasa yg byk benda nak buat.. jd if tak dpt puaskn hati korang...i'm so sorry...
Love korang...
Semoga kita akan diberi kesempatan oleh Ilahi utk bertemu Ramadhan dan Syawal pd tahun hadapan.....amin...

Ni sebahagian gambar hari raya pertama kami..yg ada dlm phone mama..pg raya ni kami beraya kat rumah family papa...







0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan