CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Saturday, May 17, 2014

Contest Tudung Bawal - Keputusan

Salam..

Dengan ini mama nak umumkan pemenang contest tudung bawal..
Sebelum macam yg telah sedia maklum..contest ini ditaja oleh PESONA MUSLIMAH STYLE


Banyak tudung dan lain2 produk yg boleh dpt kat PESONA MUSLIMAH STYLE.. Mmg cantik2..murah pulak tu..tgklah yg mama pakai tu.. senang je pakai...

Oh..ya bila dah pakai tudung lawa... keserian wajah pun perlu dijaga...jgn lupa produk DHIA ARDINI COSMETIC
Kali ni Dhia Ardini Kota Bharu menaja Foundation Extragebu.. bila pakai wajah kita akan menjadi gebu..tidak melekit..pastinya bersama SPF40..

Oklah..sukacita dimaklumkan yg inilah pemenang utamanya...


Ini adalah keputusan juri jemputan..dan mama mmg tak mempengaruhi langsung..menurut juri..kekemasan..dan keceriaan menjadi penambat hati utk memilih cik Aja kita..

Ok..untuk pemenang secara rawak atau cabutan bertuah.. mama telah mencabut no.1.. dan ini bermakna milik Kak Maq..


Tahniah pd pemenang... 
Kepada yg tak menang kali ni...lenkali cuba lagi..andai mama ada rezeki lebih..ada sponsor ke mana tau kann..mama buat contest lain pulak...
Jangan serik ye...

Love you all...Terima kasih yg tak terhingga...sayang korang...

5 comments :

Mizz Wawa said...

Hoho.thniah utk pemenang!!k.kema kalau ada lg contest bgtau k...

AuroraChenta said...

wei lokkk... hahahaha tak seko menei.. Alhamdulillah, terima kasih banyok2 mama dio & penaja hadioh, smg rezeki kalian sentiasa murah & diperluaskan.. amin..

Nur Aja said...

Terima kasih kepada penaja. Tak sabaq nak pakai hadiah2 tu nanti. Tq! (:

My Aisy said...

tahniah pemenang...best2..

Simplemama said...

insha Allah...nnt kak kema fikir nk buat contest apa lak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan