CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, August 30, 2012

Selamat Hari Raya..

Selamat Hari Raya semua.....

Mama macam biasa keretapi kelas ketiga....coach dia kat belakang so lambat la sikit wish...hahaha
Mama raya ni biasa2 aje...macam tahun2 lepas...cuma tahun ni susah nak bergerak sikit sbb Uyeeh kena bertih... chicken pox...

Uyeeh still aktif walaupun sakit..cuma bermasalah la bila dia mula rasa sakit badan dan gatal2...merengeknya tahap gaban.. mama pun takut gak nak bawa dia jln2 sgt..takut nnt terjangkit kat org lain...parah...

So tahun mama dan family beraya kat umah family papa dulu...boleh la ambil gambar pagi tu bersama family sbb uyeeh masih ok moodnya,,...


ceria semuanya....
Walaupun mama sebenarnya tak berapa ceria sbb baju raya mama tak siap... mama sakittttttttt sgt hati sbb mama hantar sebelum puasa lagi..tp cettt...tukang jahit tu tak jahit pun..bukan setakat jahit..potong pun belum...so mama terus amik je kain tu balik...tension..tu pun mama suruh adik ipar mama, Ila yg pergi amik... jd raya ni mama isytihar perang dgn akak tu...

Teruk kan mama..org bermaafan...tp mama tambah musuh.... tp geram sgt...



Nak tgk wajah org kena Chicken pox tak???



Still cute kan????

Yang buat mama frust...tak sempat nak amik gambar dgn adik beradik mama... bila balik petang tu..semua dah tukar uniform...tersadai dpn tv dan mengadap makanan..lagipun diorg mana gemar sgt berphotoshoot...so gambar dgn diorg hanya dlm memori je la....hahaha...

Selamat hari raya..maaf zahirdan batin...maaf atas segala kesalahan mama dan penulisan mama.....kita kan click mana leh gaduh kannn....muahhhhh....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan