CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, March 1, 2012

Kedai makan mummy BFF mama terbakar...

Baru je tadi papa balik rush sgt2...terus tanya kenapa mama tak angkat telefon...sori pa...mama tak dgr lagipun dok melayan Reefqy naik motor mainan dia..tambah plak mama so penat hari ni..

'Oh ya...kenapa pa nampak resah...????'
' Kedai mummy terbakar...tu nmpak tak asap hitam' terang papa sambil mengheret mama ke pintu depan...yup situ memang arah kedai mummy....

Air mata mula nak mengalir....papa ckp setakat ni Alhamdulillah tak de kemalangan jiwa tp tak tau tak confirm lagi..papa tak sempat jumpa mummy td sebab org ramai sgt...papa terjumpa sepupu papa and then papa tanya abang Pa tu la...

Papa sempat snap gambar..sbb nak tunjuk pada mama...sungguh pilu tak tergambar...di situ tempat yg byk sgt memori..sejak dr zaman sekolah..sampai sekarang...mama berkawan dgn Shimah (anak mummy) sejak dr ting 1...kami satu geng..time ada persatuan atau ko-kurikulum..itu la antara tempat makan kami...

Kemudian papa pun jadi BFF pada Shimah juga..hubungan kami lebih dr kawan dah jadi mcm saudara...
Hati mama tertanya mcm mn Shimah skrg..dia dah la pregnant dok kat KT...mesti risau...

Ya Allah berilah kemudahan segala urusan mereka..family mereka terlalu baik..terlalu ikhlas...

Mama mohon semua rakan2 berdoa utk family mummy dan Shimah...











0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan