CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, December 7, 2009

AKSI CERIA SI COMEL BERSAMA STERENG..

ITU DIA............DAH MAI DAH................

Contest bersempena ngn 2nd Birthday Adam yg bakal menjelma Disember ini.. HAPPY BIRTHDAY...ADAM...THANKS TO MUMMY ADAM COZ BUAT CONTEST NIH....
Antara syarat2 contest :
  • Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak...
  • Jadi follower blog RYN...Jangan segan2 eh...LAGI SYOK KALU JADI JUGAK FOLLOWER BLOG SAYA...Ryn jangan mare ye...saya promote sikit...nak tumpang glamer...
  • Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
  • Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pahtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..(stereng keta api pun boleh...)
  • Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
  • Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
  • Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang Ryn nak judge....
Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA
+
3 HADIAH LUCKY DRAW


APA LAGI, CEPAT2 LAH JOIN CONTEST

SELAMAT MENCUBA!!
.
.
P/S : Pemilihan pemenang akan diadili oleh juri2 jemputan, lucky draw akan dicabut sendiri oleh ADAM...(Adam jgn lupa ambil yg auntie punya tau)

SO...THIS IS GAMBAR2 MUYIH....MUYIH MEMANG GILER STERENG.....TOK LEH JUMPA STERENG....

Sebelum apa2....Let me introduce my little hero yang memang suka stereng ni...

Name: Amal Musyreef bin Noor Amrie (Muyeeh)
Age: 1 year 10 months

Gambar ni diambil kat umah tok ayah dia....Sambil tunggu mama bersiap untuk kuar jln2, papa Muyeeh pun snap la gambar Muyeeh senyum 'temewek' ini... Tgk lah hepi semacam je leh pegang stereng....



Gambar ni plak time gi shopping kat KB MALL...Sebelum kejadian kereta terbang...Muyeeh memang excited bila sampai kat sini...Macam nak tercabut stereng tu.....Dalam byk2 mainan kat situ....Muyeeh memang paling suka spaceship tu.....habis la gak beberapa token....sebelum beralaih ke game lain...

Ni pun gambar pada hari yang sama cuma posing lebih menunjukkan keterujaan.......spaceship nak buat pusingan maut tu.....


Hah..ni kat umah Tok Ma dia....kereta mainan tuh hadiah dari Tok Abah dia...Muyeeh memang sayang sangat kereta tu....sampai gosok gigi pun kat atas kereta....Tok abah dia siap tulis nama dia lagi kat depan kereta....HAK MILIK KEKAL......tgklah aksi ala superman....willy dan byk lagi....Kiranya memang Muyeeh dah expert giler la dgn keta dia tu........

So, itu aje lah gambar Muyeeh...actually banyak lg gambar dia pegang stereng cuma....kebanyakan bersama papa or mama dia...
Thanks la coz buat contest macam nih...Enjoy sgt.....bye..bye..bye..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan