CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, September 16, 2009

When Muyih pose like a model...

Nampaknya Muyih dah mengubah stail dalam bergambar...kalau masa baby dulu dia asyik gelak kalau ambil gambar....bila dah besar sikit dia yang sibuk nak ambil gambar org dan susahnya nak suruh senyum kat kamera..After snap baru nak gelak...aiyoooo.....

Tapi baru2 ni masa jejalan ngan Mak Longnya kat Parkson...Mama pun saja je suruh dia pose sikit bila tengok dia syok sgt pose kat cermin kat situ...dia pun mula buat aksi macam model..papa dan Mak Long pun terkejut..Muyih jadi perhatian kat situ..Adik2 salesgirl pun gelak kat dia...

Entah bila start pandai pose... Lepas dia yg sibuk sebut pose...pose..aikk..model direct jurugambar plak...Memang lucu anak Mama sorang ni...

















0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan