CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, August 6, 2009

ALKISAHNYA....MUYIH MEMBALING MAWI...

Actually Mawi is one of my favourite artist...but sekarang ni tak la excited sgt..Maklumla dah tua dah...No fanatic anymore...Cuma kalau Faizal Tahir tu orait la gak...Kalau dulu la sapa yang kutuk Mawi...mama cepat2 defend..Member mama memang selalu gunakan Mawi untuk menyakat mama...Entah lah may be aura dia melekat kat mama kot..
Nak dijadikan cerita...dah lama dah peristiwa ni..masa tu mama belum pun kawin ngan papa...Kami singgah la satu kedai jual borong barang runcit..actually mama nak beli gula2 sebab mama nak masuk pertandingan gubahan pengantin menggunakan gula2...Dalam dok pilih gula2..mama tiba2 ternampak satu mug yang ada gambar Mawi..Mug tu kita boleh dpt percuma if beli produk Power Root..So mama tanpa berfikir panjang terus beli...Sukanya hati...Punya la sayang nak guna pun berfikir banyak kali..
Bila mama kawin, mug tu mama bawa ke rumah papa tp tak pernah mama bawa keluar dari bilik..itu hanya untuk minum air dalam bilik aje...Iyalah sayang punya pasal..
Bila Muyih dilahirkan..mug itu masih ada di situ dan jarang2 mama gunakan..
Emmmm...tapi bila Muyih dah pandai pegang barang, mug itu salah satu favourite thing yang dia nak pegang..Why Muyihku sayang?
Dan sekarang bila dia dah mula pandai menendang dan melempar barang mug itu pun menjadi mangsanya...Ohhh...sadisnya...akhirnya pemegang mug itu telah tertanggal hasil pukulan padu Muyih...Nasib baik bilik mama ada karpet so tak berderai la mug...
Sekarang ni mama hanya meletak mug itu di atas meja...tak boleh digunakan lagi..so untuk memastikan dia masih berfungsi..mama letakkan ubat gigi dan berus gigi Muyih di dalamnya...Mula2 mama nak buang..tapi sedih plak bila tengok gambar Mawi dan Rosyam Noor yang dok tersengih kat mug tu...
Kalau la orang lain yang buat mesti mama dah macam nak marah...tapi Muyih yang buat..tak sampai hati...Lagipun...anak sendiri kan...huhuhu.....
Mama tak tau lagi akhiran riwayat mug itu...Sabar aja lah menunggunya...
Inilah kesan balingan Muyih..

Huhuhu....inilah hasilnya....Oh, anakku.........



Rosyam tetap macho..walaupun sentiasa dikasari Muyih...

Mawi pun masih tersenyum..huhuhu...


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan